Kom naar de f*cking rand!

_DSC4184_IG
JUMp!

Kom naar de rand…
Het is te hoog!

Kom naar de rand…
Maar dan vallen we.
KOM NAAR DE FUCKING RAND!

En ze kwamen
En zij duwde
En ze vlogen
(naar Christopher Logue)

Het BIG BOLD & BRAVE event van mijn businesscoach Anne Quaars (what’s in a name 😉
Het was GROOTS, overweldigend, inspirerend, emotioneel, een one of a kind beleving.
Met 100 vrouwen in 1 ruimte. 100 vrouwen die willen vliegen…

Normaal gesproken ben ik SNEL. Mijn hoofd gaat snel, mijn emoties gaan snel, mijn taal gaat snel, mijn praten gaat snel (:p), maar na donderdag en vrijdag werd ik stil…… Ik had tijd nodig. Tijd om alles te laten zakken. Ik was koortsig, had keelpijn, voelde me totaal overprikkeld. Bij alles kwamen er tranen en ik voelde een intense dankbaarheid die gepaard ging met verwarring en een soort watten in mijn hoofd.
Nu is het zondag en voel ik dat het zakt en dat ik kan gaan schrijven….

Ik hoor veel: “Anne jij DOET het “gewoon!” en dat is ook zo… toch kwam ik de afgelopen dagen tot een aantal inzichten die mij lieten zien dat ik me inhoud. Deze wil ik graag met jullie delen:
– Ik ben ALLES! Net als dat jij ALLES bent. We hebben ALLES, we zijn ALLES en we kunnen ALLES dat we willen.
Ik hoor vaak dat er (achterom mijn rug) wordt gezegd: “Anne denkt echt dat ze ALLES is!” En dat klopt: Ik ben ALLES, net als jij en ieder ander. Ik ga me dan ook niet meer excuseren voor wat ik bereik of erbij zeggen: “Het klinkt misschien arrogant maarrrr….” Niks daarvan! Ik ben RETE trots op wat ik bereik en ga nog veel meer bereiken! Ik gun het mezelf net zo hard als dat ik het JOU gun! Ik wil niks liever dan met JOU naar de rand, zodat we samen kunnen VLIEGEN!
– Ik ga/mag me nog meer uit gaan spreken en ga me niet meer inhouden. Nu denk je misschien: “Huh maar Anne zegt toch altijd wat ze denkt?” Ja en nee….. Als echte HSP’er heb ik de gave om me automatisch in de ander te verplaatsen. Geweldige eigenschap die me erg ver brengt maar die er tegelijkertijd voor zorgt dat ik me inhoud! Want weet je, ik heb een mening, een visie en die is nodig in de wereld, want ik ga daar heel veel mensen mee helpen! Als je impact wil maken, moet je ergens voor gaan staan!
– Ik wil GROTER. Ik wil retraites geven op Ibiza, ik wil van mijn half jaar programma een jaar programma maken, ik wil een event organiseren, ik wil ALLE (kinder)coaches in Nederland en België bereiken met mijn visie zodat zij ALLEMAAL een bloeiende, onderscheidende en financieel onafhankelijke praktijk hebben! Ik wil dat jij gaat voelen dat je GROTER mag. Dat je NIEMANDS toestemming daar voor nodig hebt, alleen die van jezelf!!
Wat spreek ik nog veel coaches die zeggen: ”Ik hoef niet zo groot hoor, ik wil gewoon een beetje(!) geld verdienen en kinderen/mensen helpen.” Prima natuurlijk… maar waarom zou je NIET groot willen? Waarom houd je jezelf klein? Waarom laat je je leiden door angst? It’s a beautiful place die comfortzone but nothing ever grows there!!! Zie jezelf GROOT!
– Ik wil mezelf omringen door mensen die verder zijn dan ik. Ik wil blijven leren en dit doorgeven aan mensen die klaar zijn met hun eigen bull shit! Welke bull shit blijf jij jezelf vertellen waardoor je niet GROTER groeit?
– En tot slot (en ik hier krijg ik tranen van in mijn ogen): Ik wil BLOEIEN! Ik kom vanuit de modder en het donker en ik schijn mijn licht de wereld in, just like the lotus. Ik wil JOU helpen om uit het donker en de modder te gaan bloeien!! We are all lotuses, ready to BLOOM!! Wanneer ga jij?

Liefs,
Anne