Becoming me 5: Het plan

En toen? Toen woonde ik bij mijn lieve vriendin Dorien in Santa Eulalia.
29 april kom ik terug naar Nederland met mijn auto, Pip en al mijn spullen….

Ondertussen ben ik PINK Maya aan het draaien en het is meer dan ik ooit had mogen hopen. Een paar reacties:

“Anne, ik ben zo enorm dankbaar voor de nu al geleerde lessen! Ik kan me niet voorstellen waar we met zijn allen staan over 2 maanden.”

“Zonder jullie, zonder dit programma was ik nu niet op dit punt gekomen, dus dank je wel!”

“Lieve Anne, ik wil je bij deze heel erg bedanken. Ik ben dankbaar dat ik mee doe aan PINK Maya want ik heb er zoveel aan. Het is echt ongelofelijk. En we zitten “pas” in week 6. Zoveel geleerd al en kan niet wachten op wat er nog komen gaat.”

Via deze link kun je je op de lijst voor geïnteresseerden zetten voor PINK Maya 2.0. Deze start in juli. Je kunt je binnenkort inschrijven voor een EARLY BIRD tarief. Wil je daar het eerst van op de hoogte zijn? Zet jezelf dan op deze lijst:

https://praktijkpi7662.activehosted.com/f/15

Zoals ik eerder heb ervaren, gaat het stromen wanneer ik ruimte maak.
Inmiddels ben ik voor de deelnemers van deze PINK Maya ronde een PINK Maya dag aan het organiseren. Een dag om te leren ervaren met ons lichaam, met onze energie, om te leren en ervaren met en van elkaar. Ik heb zoveel geleerd het afgelopen jaar, ik sta te popelen om dit te delen!

Inmiddels ben ik ook met Bianca Simons een One Day Retreat in Zeeland aan het organiseren. Wat je hier kunt verwachten?

  • Geven & ontvangen
  • Kwaliteiten & uitdagingen
  • Kleuren & elementen
  • Delen & helen
  • Ceremonies & sharings
  • Lichaam &  ziel
  • Connectie: Naar binnen & naar buiten

Via deze link kun je je opgeven voor de lijst met geïnteresseerden. Jij krijgt dan als eerste een aanbod voor een EARLY BIRD tarief:

https://praktijkpi7662.activehosted.com/f/13

De komende tijd ga ik mijn aanbod flink aanpassen. Zo wordt mijn online PINK Soul Academy opnieuw ingedeeld. Je kunt voor een klein bedrag per maand dan perfect in stapjes aan jezelf en je bedrijf werken.

Al langer kriebelde het weer om nieuwe dingen te leren.
In mei start ik met een opleiding systemisch werk en in augustus doe ik een Yin Yoga Teacher training in NL.
Daarna staat adem werk op mijn lijstje:)

Ik ben ongelofelijk dankbaar voor het afgelopen jaar. Het was zeker niet altijd makkelijk, zelfs vaak pijnlijk, maar zoals altijd, brengt het me precies waar ik zijn moet.

Ik kijk verschrikkelijk uit naar deze nieuwe fase in mijn leven en alles wat en wie ik daarmee ga aantrekken.

Ik ben nog steeds lekker offline en niet vindbaar op Facebook en Instagram. Dit zodat ik in alle rust mijn nieuwe plannen kan uitzetten en ruimte kan maken voor mijn eigen proces.
Wil je graag reageren? Iets met mij delen? Iets aan mij vragen? Heel graag!
Dat mag altijd via: anne@pinkcoaching.nl