BECOMING YOU

Het enige programma waarin spiritualiteit, systemisch werken, persoonlijke ontwikkeling & business wordt gecombineerd.”

LIVE transformatie Programma voor ondernemende vrouwen:

“BECOMING YOU”

Het enige programma waarin spiritualiteit, systemisch werken, persoonlijke ontwikkeling & business wordt gecombineerd

Op mijn 21e ging ik al “in therapie.” Ik voelde me zo anders. Ik dacht regelmatig dat ik depressief was. Turned out: Ik voelde alles veel intenser en was regelmatig overprikkeld. Ik trok me dan terug en spijbelde van de hoge school waar ik toen studeerde om leerkracht te worden.

De jaren erna deed ik van alles: praten met een maatschappelijk werker, een GGZ psycholoog, lichaamsgerichte psychotherapie, (business)coaching, HSP coaching etc etc. Alles hielp een béétje maar de ingang was altijd mijn hoofd. En het ging altijd over zaken oplossen BUITEN mezelf en IN mijn hoofd. Ik weet inmiddels: daar ligt het antwoord sowieso niet.

Ook in mijn bedrijf ging ik, nadat ik van kindercoaching naar businesscoaching over schakelde, “lekker” op mijn hoofd. Ik zat vooral in de actie, in mannelijke energie. Ik zette fantastisch om. Het was ook een fantastische ervaring, ik heb er veel van geleerd. Maar echt dichtbij mezelf, dat was ik niet. Ik was aan het ondernemen vanuit een wond/trauma: “Zie je mij? Hoor je mij? Doe ik het goed?” En dat, dat put je in the end altijd uit.

Als kind voelde ik altijd zaken aan, wist zaken van tevoren en had ik een soort “innerlijk weten.” Ik besloot daar weer meer naar te gaan luisteren.

Niet gek dat ik vorig jaar vertrok naar een eiland als Ibiza, waar alles dat met spiritualiteit (maar vooral aarden en back to our true nature) de normaalste zaak van de wereld is. Ik was er als een vis in het water. Toch bleef een stemmetje mij roepen: “Je hebt dit te doen in Nederland, in Zeeland.”

Na inmiddels 2,5 opleidingen Systemisch werken en een opleiding tot Yin yoga teacher, zie ik zoveel verbanden tussen het systeem van herkomst, je trauma en hoe (en of) je onderneemt. Waarom leert de ene ondernemende vrouw alle “trucjes” en gaat als een speer maar stort dan volledig in na een jaar? Waarom leert een andere ondernemende vrouw ook alle trucjes en is niet in beweging te krijgen? En dat terwijl haar verlangen zo ligt in het in ondernemen? Het raakt me….

Er is namelijk zoveel meer dan de oppervlakte (strategie,marketing, sales etc). Iedereen heeft een onderstroom en dat is waar we (ook) veel op ingaan spelen in Becoming You. Want: “De onderstroom, die niemand ziet, bepaalt je richting op elk gebied.”

Ik voel zo sterk dat ondernemende vrouwen dit nodig hebben. Ga je mee voelen, ontdekken, laagjes pellen, verbinden, nieuwe dingen over jezelf leren en patronen doorbreken? Ja? Mooi! Je zal namelijk zien dat je vanuit hier zuiverdere acties kunt nemen die meer opleveren. Dat je succesvol gaat ondernemen op JOUW manier!! En dat niet alleen, want leven in lijn met wie je bent is het allermooiste dat er is….

Becoming YOU!

Lieve vrouw,

 • Jij voelt je zolang als je je kunt herinneren “anders”
 • Jij bent dol op persoonlijke ontwikkeling
 • Jij hebt misschien al veel therapie en/of (business) coaching gevolgd (vaak miste je daar “iets”)
 • Jij voelt dat je een laag dieper mag en wil
 • Jij voelt dat er meer is tussen hemel en aarde en wilt graag je (spirituele) gaves ontdekken en verder ontwikkelen
 • Jij wil je intuïtie versterken
 • Jij wil graag meer (zelf) liefde en zelfwaarde voelen
 • Jij wil een betere connectie met jezelf in body, mind , soul & spirit
 • Jij hebt behoefte aan “sisterhood”; diepe connectie met andere vrouwen, in veiligheid
 • Jij wil leren ondernemen op JOUW manier en daarbij dichtbij jezelf blijven
 • Jij vindt voldoening in je werk/bedrijf ongelofelijk belangrijk, tegelijkertijd wil je ook dat het financieel oplevert
 • Jij wil kunnen leven van je bedrijf
 • Jij wil ontspannen leren ondernemen

Wat anderen zeggen:

Wat levert TWAALF maanden Becoming You jou op?

Gedragsniveau:

 • Een duidelijk en gestructureerd plan voor jouw (nieuwe) bedrijf
 • Een (nieuw) fundament met een op jouw afgestemde strategie, aanbod en ideale klant
 • Moeiteloos zichtbaar durven zijn vanuit de juiste energie, zonder jezelf uit te putten
 • Het aantrekken van de juiste klanten die jou energie geven
 • Goede prijzen durven vragen en daar 100% achter staan
 • Leven van je bedrijf

Overtuigingsniveau

 • Bewust worden en doorbreken van hardnekkige patronen en (beschermings) mechanismes
 • Bewust worden van belemmerende overtuigingen en je hier niet meer door laten leiden
 • Ervaringen uit je leven een plek geven door middel van opstellingen
 • Het zichtbaar maken van (oude) patronen die niet meer dienen en nieuwe patronen creëren

Onderstroom:

 • Inzicht krijgen in je systeem van herkomst en hoe dit doorwerkt in je leven & onderneming
 • Diepe (energetische) blokkades doorbreken door middel van opstellingen
 • Meer in je lichaam aanwezig zijn en minder in je hoofd
 • Je lijf meer leren ontspannen en uit je overleef modus (fight, fright, freeze, flawn) komen
 • Op de juiste plek staan, jouw plek! En in lijn met wie je bent je missie leven
 • (Beter) leren ontvangen
 • Ontspannen leven & ondernemen

Wat krijg je allemaal?

 • TWAALF maanden aan jezelf en je bedrijf werken
 • ZES live (groeps) dagen op een prachtige luxe locatie in Zeeland
 • ZES culinaire luxe biologische vegan lunches (Bennie, de kok van WOOD is de allerbeste 😉
 • TIEN online groepsbijeenkomsten in ZOOM (één keer per maand)
 • VIJF individuele coach calls
 • ZES Yin Yoga specials lessen
 • Optioneel: een 1 op 1 VIP dag op een luxe locatie (WOOD) om de gehele fundering van jouw (toekomstige) bedrijf te leggen: inclusief uitgebreide kleurentest, 1 op 1 opstellingen, 4 gangen door de beste kok van Middelburg, goodiebag en heel de dag mijn liefde en aandacht 😉
 • 24/7 whats app groep support
 • Toegang tot de PINK Soul Academy voor alle tips & trics voor een succesvol bedrijf
 • Ceremonies & sharings
 • Meditaties en visualisaties
 • Interactieve oefeningen (met de ander) met thema’s als: voelen, connectie, grenzen, delen, energie, communicatie, bij jezelf blijven, geven & ontvangen
 • Voice activation
 • LEAP sessie (Lifeforce Energy Awakening Proces)
 • Systemische opstellingen (familie opstellingen)
 • Ijsbad en Wim Hof ademhaling
 • De kracht van sisterhood: laat je dragen door de groep
 • Kleine groep

Praktisch:

 • Locatie: Cityhotel WOOD (besloten ruimte beneden)
 • LIVE dagen van 10u tot 17u op vrijdagen op 25 augustus, 30 september, 27 oktober, 29 januari’ 24, 1 maart ’24, 17 mei ’24
 • ZOOM bijeenkomsten op dinsdagen van 10u tot 11.30u
 • Optionele 1 op 1 VIP dag tegen meer betaling
 • Betalen in tien termijnen mogelijk (10% adm kosten) er is altijd een opening om te overleggen over betalen. Ik denk graag mee!

De investering van Becoming You heb ik zo laag mogelijk gehouden en gebaseerd op de kosten en immense waarde die je ontvangt. Ik durf wel te claimen dat Becoming You je leven en bedrijf volledig gaat veranderen.

De investering van Becoming You is 5500 euro.*

Inclusief een 1 op 1 VIP dag investeer je 6500 euro.*

*alle bedragen zijn ex btw

Je kunt alleen mee doen met Becoming You door eerst in gesprek met mij te gaan. Veiligheid, een goede groep samenstellen, voelen of wij matchen en eerlijk advies geven staan bij mij hoog bovenaan mijn prioriteiten.

Gesprekken voor “Becoming you” zijn inmiddels gestart. Het programma start 1 juli 2023. Wil jij in gesprek met mij over Becoming you? Neem dan contact met me op en we onderzoeken samen of dit is wat jij nodig hebt en of wij bij elkaar passen.

“De onderstroom, die niemand ziet, bepaalt je richting op elk gebied.”

In Liefde,