Online trainingen

Discover your TRUE colour en wordt financieel onafhankelijk met jouw bedrijf!

MASTERCLASS

(Te volgen wanneer het jou uitkomt! Ontvang de waardevolle opnames en sheets)

“Zet meer om en verbeter de kwaliteit van je coaching door te werken in trajecten.”

Masterclass: “Van uurtje factuurtje naar trajecten.”

Jouw bedrijf hoeft geen hobby te zijn, iets dat je “erbij” doet. Ga leven van je bedrijf!

De masterclass van uurtje factuurtje naar trajecten gaf me veel inzicht over waarom ik het nu nog niet aanbied. Anne vertelt recht door zee, vol energie en weet mij te triggeren zoals een coach dat betaamt om echt naar mezelf te kijken én stappen te gaan maken. De praktische tips maken de drempel tot actie nog lager.

Desiree van Aalst
Yoga docent en coach

Ik volgde de Masterclass van Anne ondanks dat zij zich met name richt op coaches. Mijn meest waardevolle inzicht is dat je betaald wordt naar de waarde, die je levert en niet voor de tijd die je aan iemand besteedt. Ik zou deze Masterclass daarom ook zeker aanraden aan andere vrouwelijke ondernemers, ook als ze geen coach zijn. Je raakt – door de voelbare energie én de no-nonsense houding – volledig geïnspireerd om met je bedrijf aan de slag te gaan.

 

Anne-Margriet Smith
Tekst schrijver

Ik heb de masterclass van Anne gevolgd over het werken met trajecten. Anne was héél inspirerend en heeft mij echt aan het denken gezet. Ik wik en weeg wat af sinds de masterclass. Tot nu toe dacht ik echt in termen van tijd=geld. Nu ben ik al meer vanuit waarde aan het denken. Ik wil echt mijn eigen vorm vinden en daarbij heeft deze masterclass mij zeker al geholpen.

Annelies Hoefman
Kindercoach bij Aha coaching

COLOUR BOOST JE BEDRIJF TRAINING

COMING SOON 2021

Nog even geduld, coming soon.

“De masterclass van Anne was voor mij verhelderend en zette me tegelijkertijd goed aan het denken. Het maakte mij bewust van het werken met trajecten en de waarde die je daarin kan bieden. Voor de masterclass twijfelde ik over mijn aanbod en voor mij was dit een bevestiging om toch meer mijn gevoel te gaan volgen hierin. Anne is enorm enthousiast en gedreven en dat merk je dan ook tijdens de masterclass. Je blijft er met je aandacht bij en er wordt door haar niet om de informatie heen gedraaid, de informatie is duidelijk. Heel fijn en waardevol! Dankjewel!”

Janneke Kataloe
Holistisch kindercoach bij Praktijk Anders

Je voorbeelden zijn heel goed! Je maakt het stappenplan heel concreet….en dat had ik even nodig. Dit zit al heel lang in mijn hoofd maar omzetten naar de praktijk was altijd lastig, maar nu helder. Fijn hoe je iedere keer weer nieuwe dingen ‘aanzet’! Bedankt Anne voor je enthousiasme en energie en waardevolle info!

C.
Coach

“Waardevolle masterclass Anne! Helder en fijne handvatten.”

A.
Coach

DISCOVER YOUR TRUE COLOUR

COMING SOON

Online programma: In tien stappen naar een financieel onafhankelijk bedrijf!