Exclusieve opstellingen dag

Feel the fear and do it anyway?

Jarenlang was het mijn slogan.

Is het wel zo simpel?

Want…welke vrouw ben jij?*

 • de vrouw die zoveel moeite heeft met zichzelf zichtbaar maken heeft misschien in haar jeugd ervaren dat niet opvallen het veiligst is. Zichtbaar zijn voelt daardoor als gevaar.
 • de vrouw die continue over haar grenzen gaat in haar bedrijf en met iedereen mee beweegt, is misschien de middelste van een gezin en heeft vanuit daar ontwikkeld dat ze moet “bemiddelen” en meebewegen.
 • de vrouw die veel te hard werkt, steeds maar streeft naar meer, dag en nacht werkt, is eigenlijk dat kindje wat alleen gezien werd door haar ouders wanneer ze top resultaten behaalde.
 • de vrouw die nooit echt iets afmaakt, is misschien bang voor haar eigen succes. Toen deze vrouw klein was, was er misschien een ouder die haar heeft meegegeven: “Normaal is al gek genoeg” of “Geboren als een dubbeltje, word je nooit een kwartje.”

*er zijn hier natuurlijk nog tig anderen voorbeelden te geven

Als ik terugkijk naar mezelf in mijn knalroze pak, er helemaal voor gaande, kijk ik met liefde en mildheid naar mezelf. Want jeetje, wat deed ik het goed en wat wilde ik graag mensen helpen (soms te graag).
Ik zie óók een vrouw met weinig rust, met een groot verlangen voor bevestiging, steeds op zoek naar iets buiten zichzelf. Een onbewust patroon, waar ik toen niet van bewust was.

Misschien herken je het wel: het gaat best lekker in je bedrijf of leven (of juist niet;), toch knaagt er iets en zijn er zaken die anders mogen of misschien zelfs wel móeten.

Door mijn ervaring met lichaamswerk en de opleidingen systemisch werken (opstellingen) die ik deed en momenteel doe, zie ik: Het is niet zo simpel als: “Feel the fear and do it anyway.”

Wanneer ondernemende vrouwen worstelen met hun bedrijf, zit er meer onder.

“Gewoon” even doen of iets “even” veranderen, dat is écht een illusie.

Door middel van een opstelling waarin je bijvoorbeeld de vraag kunt stellen “Wat houdt mij tegen?” Of: “Wat maakt dat ik… (vul maar in)?” wordt er veel duidelijk. Niet alleen ZIE je het voor je opgesteld in het veld, je doorvoelt het ook. Door IN het opstellingsveld ook nog een stap te nemen richting jouw verlangen, komt er letterlijk beweging. En dit heeft direct effect in jouw bedrijf en dagelijks leven.

Van binding

naar verbinding

EXCLUSIEVE OPSTELLINGEN DAG VOOR BEWUSTE ONDERNEMENDE VROUWEN

Na deze exclusieve dag:

 • heb je meer inzicht in wat jou op sommige vlakken nog tegenhoudt of juist te hard laat gaan;
 • is het voor jou duidelijk wat je kunt doen om een bepaald (onbewust) patroon te doorbreken;
 • is jou helder wat jou kan helpen om je beperkende overtuiging in je leven en/of business om te buigen en daar naar te handelen;
 • weet je wat jouw volgende stap is in je bedrijf en leven, en kun je deze stap met vertrouwen maken.

Wat kun je verwachten?

 • Een TOP locatie in Middelburg
 • Welkoms drankje
 • Korte yin yoga les om te zakken in je lijf en je voor te bereiden op de opstellingen
 • 8 geweldige bewuste vrouwen
 • 8 opstellingen (wist je dat je ongelofelijk veel leert en heelt wanneer je opgesteld staat in een opstelling als representant? Je staat altijd met een reden op een plek. Zelfs met een opstelling meekijken kan ongelofelijk veel licht schijnen op je eigen situatie)
 • Een luxe healthy lunch
 • Na afloop een borrel om na te praten en te verbinden met gelijkgestemde, bewuste, ondernemende vrouwen.

Praktisch:

 • Datum: 25 november 2022
 • Locatie: Cityhotel WOOD te Middelburg (aanrader om hier te overnachten!)
 • Start: 9.30u
 • Einde opstellingen: 17.30u
 • Einde borrel: ligt eraan hoe gezellig het is 😉
 • LET OP: deze dag is alleen op uitnodiging. Dat betekent dat je alleen kunt mee doen wanneer je bent uitgenodigd door mij.
 • Er zijn 8 plekken beschikbaar.
 • Deze dag is 997 euro waard. Omdat dit de “pilot” is, kun jij mee doen voor een investering van 397 euro (dit is eenmalig, dit aanbod komt niet meer terug)

Over mij

Toen ik 24e was startte ik als juf in het basisonderwijs. Niet heel verrassend dat de groepsdynamiek en de gevoelige, “speciale” kinderen mij altijd het meest interesseerde. Na het overlijden van mijn moeder op mijn 30e, begon mijn persoonlijke ontwikkelingsreis. Ik deed een kindercoach opleiding, een opleiding voor jongeren- en gezinscoach en ik specialiseerde me in hoog gevoeligheid. Ik draaide een praktijk die steevast een wachtlijst had. In 2018 ging ik andere vrouwen coachen om hen te helpen hun bedrijf een succes te maken, zodat ook zij financieel onafhankelijk konden zijn. Na een persoonlijk dieptepunt twee jaar geleden, besloot ik naar Ibiza te gaan voor vier maanden. Ik bleef een jaar en leerde ongelofelijk veel over mezelf, spiritualiteit en vrouwelijke energie. Nog meer dan ooit ging ik mijn intuïtie volgen. In mei keerde ik terug naar NL en ging ik doen wat mij het afgelopen jaar het meest geholpen heeft: een opleiding tot ( functional) yin yoga teacher en momenteel ben ik bezig aan mijn tweede opleiding systemisch werken (opstellingen). Ik heb zeker niet alle antwoorden, heb mijn ups and downs. Maar één ding weet ik wel: Mijn bedrijf draait al 8 jaar met mij mee en daar ben ik trots op!

Ik ben hier om jou te ondersteunen op de weg naar jou ZELF. Van binding naar VERBINDING.

Namasté,

Anne

Side note:

Deze dag is NIET voor twijfelkonten met allerlei beperkende overtuigingen. Jij houdt van investeren, persoonlijke ontwikkeling, groei en buiten je comfortzone gaan. Je vertrouwt er op dat ik een veilige sfeer en omgeving creëer en je durft je daar in bloot te stellen. Je ziet de waarde van een groep in en begrijpt dat alles en iedereen om je heen een spiegel is, een kans om te leren. Je hebt het niet nodig dat iemand je belemmerende overtuigingen gaat tackelen (dat gaan we juist in de opstelling doen 😉 om je over te halen om mee te doen.

Jij bent op deze pagina terecht gekomen omdat ik je geselecteerd heb om mee te doen. Uiteraard kan ik me voorstellen dat je misschien nog een vraag hebt, je mag me daar altijd over appen. Ik spreek graag wat voor je in om je te antwoorden.

testimonials

PINK klanten met prachtige missies

Wat heeft dit programma me al veel gebracht, doordat Anne stap voor stap alles uitlegt en liefdevol een schopje onder mijn kont heeft gegeven, vooral in “het start before you are ready principe”, ga ik als een malle. Ik ben met mijn eigen pilot opleiding gestart en heb nu al meer dan de helft van mijn investering van het programma terug verdiend. En dit al binnen drie maanden!!

Natasja van de Vrede
Spiritueel Paarden coach en opleider bij Your Inner Peace

Ik wist dat ik het alleen kon, maar voelde: samen ga je sneller. Ik kreeg Anne als tip door toen ik vroeg: ‘welke Kindercoach heeft een succesvol bedrijf opgezet? ‘Dan moet je bij Anne zijn’ was het antwoord. Sinds het moment dat ik ingestapt ben in het programma heb ik een groter bereik gekregen. Anne heeft me geholpen met structuur voor mijn LEF call, inzicht te krijgen in wie ik ben, wie mijn ideale klant is en wat mij en deze ideale klant typeert. De support zorgde er bij mij voor dat ik nog meer momenten vierde en positiviteit is natuurlijk altijd fijn!

Leoniek Janssen- Steenbergen
(Kinder)coach en dyslexie expert bij Lef

Ik raakte online geïnspireerd door Anne. Ik ervaar door het programma een enorme groei in mijn persoonlijke ontwikkeling. Anne is de beste, een groot voorbeeld als vrouwelijke ondernemer. Ze geeft je de liefdevolle schop onder je kont en begrijpt je als geen ander! Met haar vertrouwen en geloof in mij heb ik zoveel kunnen bereiken en heb ik mezelf leren kennen op persoonlijk en zakelijk gebied. Inmiddels heb ik een eigen praktijkruimte, een groot (online) bereik en zit ik vol met cliënten. Ik ben aan het kijken hoe ik mijn huidige part time baan kan gaan afbouwen.

Warsha Atwarie-al 3 jaar klant
Muliticultureel Kindercoach bij Praktijk Kindervreugde

Tijdens de 1 op 1 dag heeft Anne me door het stellen van heel veel vragen een glimp laten zien van hoe mijn bedrijf kan worden. Nu na een jaar ben ik volop bezig met het opbouwen van mijn bedrijf. Wat ik vooral heel lastig vond was het stukje zichtbaarheid. In het begin wilde ik echt niet zelf op de foto en schreef ik posts die bij niemand opvielen. Door een van de live dagen bij Anne viel het kwartje dat dit niet tot groei van mijn bedrijf zou leiden en dat ik mezelf meer moest laten zien. Nu heb ik in 4 maanden al meer omgezet dan heel vorig jaar. Anne zet je op scherp, geeft je liefdevol een duwtje in de goede richting en zorgt dat je meer groeit dan dat je zelf van tevoren denkt te zullen groeien.

Joanne Muys-Bol
Mentor voor leerkrachten bij Juf Joanne & Kindercoach bij Praktijk de Zeeuwse knoop