Hoi

Ik ben Anne!
Business Initiator, HSP expert & Kleuren expert.

Het is mijn missie om (hoog) gevoelige vrouwelijke ondernemers te helpen om financiële onafhankelijkheid te creëren met hun bedrijf!

Ik ging van overspannen leerkracht naar succesvolle (kinder)coach met een bomvolle praktijk, mét wachtlijst , in 2 jaar. Ik deed maar een dotje! Zoals we dat op zijn Zeeuws zeggen. Maar dat dotje wat ik deed, dat deed ik wel goed. Altijd alles op gevoel & intuitie. Zo verdubbelde ik ieder jaar mijn omzet en kreeg ik steeds meer vragen van collega’s: “Hóe doe je dat?”
PINK was (is) een begrip in Zeeland en inmiddels in heel Nederland.

In 2018 maakte ik zelf kennis met business coaching en ging ik me steeds meer op coaches focussen. Doordat ik veel meer over strategie, sales en marketing ging leren, ging ik inzien dat strategie én intuïtie de GOUDEN combi zijn. Of moet ik zeggen de PINK combi? 😉

Ik leer vrouwelijke ondernemers strategie & intutie te combineren. Je hebt beide nodig: hoofd & hart!
Zonder hart is het een trucje, zonder hoofd is het maar wat aanklooien.

Ik ben een echt Zeeuws meisje. Dol op mijn provincie, de rust en de prachtige natuur. In het mooie Zeeland woon ik met mijn kat Pip.

Roze in hart & nieren. Roze staat voor liefde & zorgzaamheid: “De liefdevolle ondersteuner.” Maar ook magenta, dat staat voor kracht, passie en dynamiek; “De dynamische initiator.”

Ik vaar blind op mijn gevoel. Geloof in 100% verantwoordelijkheid nemen voor je leven en je eigen proces. Mijn business kennis haal ik uit mijn ervaring, opleidingen en (business) coaching die ik al jaren volg.
Ik ben een snelle denker, houdt van actie, risico’s nemen en stappen maken. Eeuwen nadenken, analyseren, afwachten en excuses bedenken zijn niet aan mij besteed.

Als jong meisje was ik gevoelig en werd ik continue bestempeld als “onzeker.” Toen ik ontdekte dat ik hoog gevoelig was (en HSS) ging er een wereld voor me open. Ik kreeg in 10 jaar zóveel voor mijn kiezen dat ik even dacht ten onder te gaan. Niet voor niks heb ik een lotus op mijn arm getatoeëerd:

“Just like the lotus we too have the ability to rise from the mud, bloom out of the darkness and radiate into the world.”

Nadat ik uit de blubber kwam en volop kon gaan bloeien, ging ik me meer en meer op vrouwelijke ondernemers richten. Denk aan alle soorten coaches, therapeuten of bijvoorbeeld verloskundigen. Maar ook andere vrouwelijke ondernemers die graag authentiek willen ondernemen en financieel onafhankelijk willen zijn.

De ROZE 😉 draad door dit alles is dat ik ALTIJD de potentie van de ander zie. Ik zie de grotere versie van JOU. Of ik nou juf of kindercoach was, of zoals nu Business Initiator; ik zie jou TRUE colour. Hetgeen dat jou uniek maakt.

Het is juist het geloof in mezelf, het geloof in mijn intuïtie, mijn drive om financieel onafhankelijk te zijn, dat ik op andere vrouwen wil overbrengen.
Want als je naar je intuïtie kunt luisteren, dit kunt onderscheiden van angst en andere bullshit die je klein houdt, kun je groeien! Koppel hier een slimme strategie aan en hoppaaaa the sky has NO limit!

Ik werk met een unieke kleuren methode die er samen met mijn (business)coaching voor zorgt dat jij jezelf uniek & authentiek naar buiten kunt brengen zodat klanten op jouw beeld, verhaal en energie aanhaken.

Wanneer je deze gouden combinatie kunt toepassen, kun jij doen waar je gelukkig van wordt, anderen inspireren, meer geld verdienen en financieel onafhankelijk zijn!

In mijn online en offline programma’s deel ik de geheimen achter mijn succes met jou. Ik zet je AAN en laat je zien dat ALLES mogelijk is.

Let’s discover your TRUE COLOURS!

PINK isn’t just a colour, it’s an attitude!