“Word financieel onafhankelijk en verdien VET goed met jouw bedrijf/praktijk!”

Jij bent niet “zomaar” gestart met je bedrijf/praktijk. Je voelt het vanuit je tenen. Dit is wat je te doen hebt.

Jouw bedrijf is geen hobby. Jij wil leven van je bedrijf. Jij wil vrijheid ervaren. Jij wil mensen oprecht helpen. Wat je doet is je passie. Je hebt al klanten, je zet redelijk goed om maar je weet en voelt: “Ik kan veel meer.”
Het voelt alsof je voor een schatkist staat vol met de prachtigste schatten, je krijgt je schatkist alleen nét niet helemaal open. Er zit zoveel in je, maar je hebt iemand nodig die het eruit kan krijgen. Je wil je intuïtie blijven volgen maar ook leren slimme strategieën toe te passen.

Eigenlijk werk je te hard en teveel. Je wil vooral slimmer werken en niet harder. Maar hoe? Dat is voor jou nog een uitdaging. Je bent op zoek naar praktische tools hiervoor. Je omgeving kan je soms moeilijk volgen. Je denkt anders, doet anders en voelt anders. Mensen vinden je vaak te ambitieus en soms krijg je haast het gevoel dat je je daarvoor moet schamen….. Je gaat recht op je doel af maar soms is het moeilijk dat anderen je niet begrijpen. Je wil graag meer gelijkgestemden om je heen.

Dit programma is mijn meest exclusieve programma en deelname is alleen op basis van de perfecte match (het formulier om je in te schrijven voor een PINKspiratie call voor het programma vind je onderaan deze pagina) Het PURE PINK Program duurt 10 maanden en heeft 3 instroom momenten per jaar. Wanneer je je hieronder aanmeldt voor de vrijblijvende wachtlijst ontvang je als eerste een update zodra ik het programma weer ga vullen.

WAT ZIT ERIN?

 • Een exclusieve VIP dag (1 op1) op een top locatie in het prachtige Zeeland (online is ook een optie). Waarin we jouw unieke blauwdruk kleurentest bespreken, je ideale klant aanscherpen en een rete goede strategie neerzetten. Inclusief heerlijke lunch & drankjes.
 • Een exclusieve kleuren persoonlijkheidstest. Jouw blauwdruk voor succes!
 • Een kick of call/sessie van twee uur waarin we kijken waar je staat en waar je naar toe wil. We bespreken hoe je gecoacht wil worden. Dit doen we onder andere door jouw blauwdruk kleurentest erbij te pakken. We bepalen jouw doelen voor het komende jaar.
 • Minimaal 10 coach calls van 60 minuten. Coach calls bereid je voor met een formulier zodat we altijd gericht aan een doel werken en “to do’s” bepalen. Je mag altijd extra calls inplannen indien nodig.
 • Elke maand mails om je doelen te bepalen en je maand te evalueren.
 • Drie keer een twee daagse training op locatie rondom verschillende thema’s als: Sales, financiëlele doelen, marketing, branding, plannen en concept ontwikkeling. 
 • 24/7 besloten Facebook groep waar je te allen tijde je vragen mag stellen, documenten, content en hersenspinsels mag posten. In de regel antwoord ik je van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur.
 • Vier online groeps Q&A’s in ZOOM.
 • Vier (brainstorm) thema middagen op locatie in Zeeland. Thema’s worden gebaseerd op waar de groep tegenaan loopt.
 • Toegang tot de online PINK soul academy met verschillende content rondom marketing, sales, branding, plannen, doelen, mindset, HSP.
 • Het PURE PINK Program is gebaseerd op 10 kleuren thema’s:
  1. Identiteit & Duidelijkheid
  2. Passie & Ambitie
  3. Intuïtie & Verbeelding
  4. Leiderschap & communicatie
  5. Plezier & Avontuur
  6. Harmonie & Balans
  7. Liefde & Zorgzaamheid
  8. Onafhankelijkheid & Continuïteit
  9. Creativiteit & Vernieuwing
  10. Discpline & Realisatie

Het PURE PINK Program is bedoeld voor jou als jij:

 • Jezelf goed kent, zelfreflectie hebt en je diep van binnen voelt dat je een missie hebt die je (nog meer) mag uitdragen.
 • Snapt dat alleen jij zelf de sleutel tot succes in handen hebt. Je weet dat ik je AAN kan zetten maar bent je ervan bewust dat je zelf stappen moet nemen.
 • Op dit moment aardig omzet maar meer zekerheid wil qua klanten en omzet.
 • Niet alleen geïnteresseerd bent in strategie, maar ook in persoonlijke ontwikkeling. Je snapt dat goed ondernemen niet alleen te maken heeft met strategie, marketing en sales. Jij wil ook op persoonlijk vlak groeien.
 • Mentale en financiële vrijheid net zo belangrijk vindt als anderen oprecht helpen met groeien.

testimonials

PINK klanten met prachtige missies

Wat heeft dit programma me al veel gebracht, doordat Anne stap voor stap alles uitlegt en liefdevol een schopje onder mijn kont heeft gegeven, vooral in “het start before you are ready principe”, ga ik als een malle. Ik ben met mijn eigen pilot opleiding gestart en heb nu al meer dan de helft van mijn investering van het programma terug verdiend. En dit al binnen drie maanden!!

Natasja van de Vrede
Spiritueel Paarden coach en opleider bij Your Inner Peace

Ik wist dat ik het alleen kon, maar voelde: samen ga je sneller. Ik kreeg Anne als tip door toen ik vroeg: ‘welke Kindercoach heeft een succesvol bedrijf opgezet? ‘Dan moet je bij Anne zijn’ was het antwoord. Sinds het moment dat ik ingestapt ben in het programma heb ik een groter bereik gekregen. Anne heeft me geholpen met structuur voor mijn LEF call, inzicht te krijgen in wie ik ben, wie mijn ideale klant is en wat mij en deze ideale klant typeert. De support zorgde er bij mij voor dat ik nog meer momenten vierde en positiviteit is natuurlijk altijd fijn!

Leoniek Janssen- Steenbergen
(Kinder)coach en dyslexie expert bij Lef

Ik raakte online geïnspireerd door Anne. Ik ervaar door het programma een enorme groei in mijn persoonlijke ontwikkeling. Anne is de beste, een groot voorbeeld als vrouwelijke ondernemer. Ze geeft je de liefdevolle schop onder je kont en begrijpt je als geen ander! Met haar vertrouwen en geloof in mij heb ik zoveel kunnen bereiken en heb ik mezelf leren kennen op persoonlijk en zakelijk gebied. Inmiddels heb ik een eigen praktijkruimte, een groot (online) bereik en zit ik vol met cliënten. Ik ben aan het kijken hoe ik mijn huidige part time baan kan gaan afbouwen.

Warsha Atwarie-al 3 jaar klant
Muliticultureel Kindercoach bij Praktijk Kindervreugde

Tijdens de 1 op 1 dag heeft Anne me door het stellen van heel veel vragen een glimp laten zien van hoe mijn bedrijf kan worden. Nu na een jaar ben ik volop bezig met het opbouwen van mijn bedrijf. Wat ik vooral heel lastig vond was het stukje zichtbaarheid. In het begin wilde ik echt niet zelf op de foto en schreef ik posts die bij niemand opvielen. Door een van de live dagen bij Anne viel het kwartje dat dit niet tot groei van mijn bedrijf zou leiden en dat ik mezelf meer moest laten zien. Nu heb ik in 4 maanden al meer omgezet dan heel vorig jaar. Anne zet je op scherp, geeft je liefdevol een duwtje in de goede richting en zorgt dat je meer groeit dan dat je zelf van tevoren denkt te zullen groeien.

Joanne Muys-Bol
Mentor voor leerkrachten bij Juf Joanne & Kindercoach bij Praktijk de Zeeuwse knoop