PINK KLANTEN

Met prachtige missies!

testimonials

PINK klanten met prachtige missies

Anne is een echte coach. Je voelt haar energie en die neem je mee. Ze luistert en voelt in wat je nodig hebt. Je wordt gemotiveerd om dingen écht te gaan doen. Om nieuwe stappen te gaan zetten. Ik heb menigmaal een liefdevolle schop onder mijn kont gehad. Goh, wat had ik daar de pee in maar het zette me wel aan het denken en zorgde ervoor dat ik bleef ontwikkelen. Ze heeft me ook persoonlijk laten zien wie ik ben en wat ik allemaal in mijn mars heb. Waarin ik het onderscheid kan maken. Zij heeft mij mijn talenten laten inzien en daar ook op durven te vertrouwen. Hierdoor kan ik gerichter aan de slag met mijn bedrijf. Durf ik mijn plannen en dromen uit te spreken en te gaan staan voor wie ik ben en wat ik te bieden heb. Mijn praktijk ‘Bij Anny’!

Anny Cuppen
Kindercoach Bij Anny

Door de aanpak van Anne voelt ons bedrijf geheel eigen en hebben wij onze missie vanaf het begin af aan duidelijk naar buiten kunnen brengen. Ondanks dat we pas 8 maanden open zijn, draaien we al 50% meer qua omzet van wat we minimaal nodig hebben. Anne is heel open en intuïtief in haar werk, wat ik heel prettig vind. Mede dankzij Anne kan ik nu veel vrouwen begeleiden in situaties waarin we allebei voelen dat het zo hard nodig is. Het is de investering zó waard geweest.

Marije Beijersbergen Coach en verloskundige
Verloskundige centrum Verde

Bij Anne ben je dan aan het juiste adres! Ze stimuleert je zelfvertrouwen en je doorzettingsvermogen en geeft je daarna hele concrete tools om direct aan de slag te gaan. Die liefdevolle schop onder je kont levert zoveel op. Het programma zit sterk in elkaar en de persoonlijke aandacht van Anne maakt het geheel compleet. In de groep van Pink Power Girls staan steun, aanmoediging en vertrouwen centraal. Met z’n allen helpen we elkaar naar de Next Level en Anne is daarbij onze Pink Power Queen. Ze is ambitieus, gevoelig, enthousiast en neemt geen blad voor de mond. Precies wat ik nodig had. Mijn bedrijf zit in een ongekende lift door het programma. Ik kan het iedere ondernemer aanraden!

Amber de Boer
Coach & Chief of happiness officeri

Anne laat je pinkpower (kleurrijk jezelf zijn) echt beleven. Ze leeft het, is enthousiast, gedreven en kan als geen ander afstemmen op jou en je bedrijf. De visie: Stop de sleur, geef je leven meer kleur, is haar op het lijf geschreven. Ik ben er trots op dat ik een poosje met Anne mocht mee lopen en  cheerleaden daar waar nodig.

Werken met Anne is fun. Ze is kordaat en heeft een bangelijke humor die als je er voor open staat deuren opent, die voorheen gesloten leken. Als je met je bedrijf wilt opvallen, je onderscheidend vermogen en je winst wil vergroten contact haar dan!

Fijke Willemse
Businesscoach- coachte Anne

Soms kan iets kleins ‘tweaken’ alle verschil maken. Dat gebeurde dus toen ik een gesprek met Anne had. Ik had net een mega investering gedaan en het leek of mijn verkoop stagneerde. Mijn product was al super goed, de klanten die ik had haalden dikke resultaten. Maar nieuwe klanten bleven ineens een maand uit. Het voelde of ik vastliep en ik snapte niet waarom. Dus had ik een gesprek met Anne. Met Anne heb ik de gesprekken doorgenomen die ik met potentiële klanten voerde; ze gaf me een paar mega sterke tips. En BAM, de volgende twee gesprekken werden meteen weer klanten.Het het is fijn als iemand de plek waar verandering moet komen, precies bij jou kan spotten. Dat is iets waar Anne een kei in is!

Iris Uriot
Relatie coach bij Leef de liefde

Ik kreeg Anne als tip door toen ik vroeg: ‘welke Kindercoach heeft een succesvol bedrijf opgezet? ‘Dan moet je bij Anne zijn’ was het antwoord. In een jaar tijd heb ik veel geleerd. Op persoonlijk vlak. Op kindercoach vlak. Op het vlak van ondernemen. Doordat er inkomsten vanuit LEF kwamen kon ik mijn andere baan los gaan laten. Doen wat ik echt leuk vind, waar ik energie van krijg en waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Sinds het moment dat ik ingestapt ben in het programma heb ik een groter bereik gekregen. Anne heeft me geholpen met structuur voor mijn LEF call, inzicht te krijgen in wie ik ben, wie mijn ideale klant is en wat mij en deze ideale klant typeert. Ook heeft ze me geleerd te schrijven vanuit mijn hart. Tevens vond ik het erg prettig om met haar inhoudelijk over de dyslexie en het kindercoachen te kunnen sparren. Vanuit haar achtergrond als juf en het hebben gehad van een eigen praktijk herkent zij situaties, ze begrijpt me en denkt mee over oplossingen. Ik vond het fijn om te kunnen sparren. De support zorgde er bij mij voor dat ik nog meer momenten vierde en positiviteit is natuurlijk altijd fijn!

Leoniek Janssen-Steenbergen
(Kinder)coach & Dyslexie expert

Ik volgde Anne al een tijdje via social-media en had iedere keer weer bij wat zij ook postte zo’n goed gevoel.. De eerste keer dat we telefonisch contact hadden leek het wel of we elkaar al jaren kenden, zo bijzonder. Ze bood mij haar programma aan en wat heb ik al veel geleerd over mijzelf persoonlijk maar ook op zakelijk gebied. Ik neem stappen waarvan ik niet had gedacht dat ik deze kon en durfde te maken. Je hebt heel erg veel aan het kritisch meekijken en meedenken van Anne en de andere deelnemers, je geeft elkaar tips, ideeën en steun in tijden dat je een dip hebtAnne geeft je energie, ze geeft je een lieftallige schop onder je kont wanneer dit nodig is, ze laat je voelen dat je ertoe doet, dat jij het verschil kan maken, dat je nodig bent en nog zoveel meer. Anne is er als je haar nodig hebt op heel veel gebieden.

Eva Elsevier
Kindercoach bij Op je Wijst

Ik ben deel gaan nemen aan het programma van Anne om mijn bedrijf en vooral mezelf een boost te geven omdat ik vast liep op bepaalde dingen. Wat heeft dit me al veel gebracht, doordat Anne stap voor stap alles uitlegt en liefdevol een schopje onder mijn kont heeft gegeven vooral in het start before you are ready principe, ga ik als een malle. Alle excuses om eerst dit te doen en nog eerst dat af te maken en de belemmerende overtuigingen die vooral wij dames kunnen hebben Bullshit!!!!! Ik ben dus nu een pilot opleiding gestart en heb nu al meer dan de helft van mijn investering van het programma terug verdiend. En dit al binnen drie maanden!!! En er staat nog zoveel te gebeuren en zoveel te leren, dus dankbaar dat ik in mezelf heb geïnvesteerd door in het Jaarprogramma te stappen.

Warsha Atwarie
Multicultureel Kindercoach bij Praktijk Kindervreugde

De PINK boost dag is voor mij heel waardevol geweest. Ter voorbereiding op deze dag had Anne heel veel vragen en een kleurentest toegestuurd. Hierdoor was ik gelijk aan en had er heel erg zin in om stappen te gaan maken. Het is een hele mooie dag geworden, door de 1-1 sessie met Anne, voelde het al heel snel vertrouwd. Door de voorbereiding en de uitkomst van de test was er zoveel herkenning en werd het snel duidelijk welke kant ik op moet gaan. De gesprekken verliepen zo gemakkelijk, alsof wij elkaar al jaren kenden. Samen hebben wij gekeken naar mijn praktijk en heb ik veel nieuwe inzichten en tips gekregen. Anne luistert goed, ze weet waar ze het over heeft en begrijpt je. Ik ben weer zoveel meer over mijzelf te weten gekomen, alleen al maakt het de investering meer dan waard. De dag was super goed verzorgd met drankjes en een heerlijke lunch op een heel fijne locatie. Het was een mooie en inspirerende dag.

Corine Kester
Kindercoach bij Studio Be You

testimonials

PINK klanten met prachtige missies

Tijdens de 1 op 1 dag heeft Anne me door het stellen van heel veel vragen een glimp laten zien van hoe mijn bedrijf kan worden. Nu heb ik in 4 maanden al meer omgezet dan heel vorig jaar.
Anne haalt ook andere experts in huis om haar deelnemers de kneepjes van het vak te leren. Anne zet je op scherp, geeft je liefdevol een duwtje in de goede richting en zorgt dat je meer groeit dan dat je zelf van tevoren denkt te zullen groeien.

Joanne Muys- Bol
Mentor voor Leerkrachten bij Juf Joanne

Ik heb geïnvesteerd in het jaarprogramma  omdat ik vast liep op bepaalde dingen. Wat heeft dit me al veel gebracht, doordat Anne stap voor stap alles uitlegt en liefdevol een schopje onder mijn kont heeft gegeven vooral in het start before you are ready principe, ga ik als een malle. Ik ben  nu een pilot opleiding gestart en heb nu al meer dan de helft van mijn investering van het programma terug verdiend. En dit al binnen drie maanden!!! En er staat nog zoveel te gebeuren en zoveel te leren, dus dankbaar dat ik in mezelf heb geïnvesteerd door in het jaarprogramma te stappen.

Natasja van de Vrede
Spiritueel paardencoach en opleider

Via mijn social media-kanalen was Anne me al eens opgevallen. Haar energie; ze spatte iedere keer van m’n scherm af.  Een gevoelige mooie en fijne vrouw die me begrijpt en het beste in mezelf naar boven haalt! Wat heeft ’t me gebracht? Persoonlijke ontwikkeling, uitwerken business plan, helderheid in doelgroep, het belang van zichtbaarheid, de zakelijke en financiële kant van het ondernemen, fijn contact met gelijkgestemden, verbreden van m’n netwerk. Wát heb ik veel geleerd. Over mezelf, mijn passie en missie en dit alles samenbrengen. Ik raakte besmet met het PINK-virus. En, eenmaal besmet is er geen weg terug.

Karin van Iersel
Leeftstijl coach bij ViavanI

Ik was op zoek naar meer richting en focus voor mijn bedrijf en dat heb ik ook gekregen. Ik heb meer inzicht gekregen in mezelf als ondernemer en een duidelijke strategie voor mijn bedrijf. Lieve Anne, bedankt voor je frisse energie, je no-nonsense houding, je kennis en je enthousiasme. Mijn vlammetje is weer helemaal aangewakkerd en ik kan weer vol positieve energie aan de slag met volop nieuwe ideeën! Dat gun ik iedereen!

 

Lianne Kortenoeven
Coach voor moeders Bij Lianne

Het is zo fijn dat iemand jouw bedrijf net zo belangrijk vindt als jijzelf. Dus meedenkt wat je wilt uitstralen op o.a. social media, in je naam en logo, welke visie en missie je hebt (maar vaak wat verborgen ligt), welke doelgroep past en ook precies nét dat ene woordje wil vinden om iets perfect te omschrijven. Omdat Anne je zo serieus neemt in het creëren van een succesvolle praktijk ga je er vanzelf in geloven. Ze zet je aan het denken, is confronterend waar nodig en probeert echt het beste uit jou te halen. Het heeft even geduurd voordat ik besloot om met Anne in zee te gaan. Want het is best een investering en “ik kan het toch wel zelf”. Maar nu weet ik: dit kan ik zelf maar ik hoef het niet alleen te doen.

Janneke van Tiggelen
Systemisch coach bij Pop out coaching

Na het gratis pinkspiratie gesprek was ik ‘om’. Ik besloot een Pink boost dag bij haar te boeken. De voorbereiding vroeg van me om uit mijn comfortzone te gaan door de vragen die ze stelde. Maar de dag zelf werden me zoveel dingen duidelijk. Ik vond het erg leuk om de uitslag van de kleuren test te zien en te merken hoe dat klopt bij wie ik ben en waar mijn bedrijf voor staat. Ik ben dit gaan doorvoeren in mijn bedrijf dat na 10 jaar weer even een frisse wind kon gebruiken. Vele inzichten kwamen deze dag voorbij en het mooie is, sinds ik dus ook ja tegen mezelf heb gezegd kwamen er gelijk nieuwe aanmeldingen binnen.  Anne leerde me dat ik dat waard ben en dat ik van uurtje factuurtje naar trajecten kon gaan.

Inge Hofman
HSP coach bij Balancing

Toen ik startte met het programma zag mijn bedrijf er heel anders uit dan nu. Ik had een andere bedrijfsnaam, een andere doelgroep en ook een ander aanbod. Ik was niet tevreden met mijn bedrijf. De klanten bleven weg en ik had het idee dat ik niemand echt aansprak. Dat was ook zo, mijn doelgroep was veel te breed. Samen met Anne heb ik gekeken naar de basis van mijn bedrijf. Wie wil ik aanspreken, wie is mijn ideale klant? Welke producten bied ik aan? Hoe zien die er concreet uit en wat is een goede prijs? Ook heb ik geleerd hoe ik mezelf het beste kan profileren dmv branding, teksten die raken en goede strategieën, waardoor ik nu echt mijn ideale klant aanspreek en ze ook mijn diensten afnemen. Anne voelde precies aan wat ik nodig had. Soms bleef ik veel te lang nadenken zonder in actie te komen, waardoor Anne me een schop onder mijn kont gaf. De calls waren daardoor niet altijd even leuk, maar wel nodig. Juist hierdoor ben ik uit mijn comfortzone gestapt en enorm gegroeid het afgelopen jaar. Niet alleen in mijn bedrijf, maar ook persoonlijk. Mijn vuurtje is weer gaan branden en ik ben blij met mijn bedrijf. Ik weet wat ik moet doen om fijne klanten aan te trekken. Door Anne bestaat Mpower moms en ik ben er supertrots op!

Meike Hendriks
Psycholoog & coach voor moeders

Ik ontmoette Anne op een congres waar zij als spreker enorm enthousiast vertelde over haar coachpraktijk. Na mijn eerste 1-op-1 dag met haar had ik een jaar later mijn KvK-nummer, logo en website in the pocket, máár liep mijn praktijk nog niet. Ik was toe aan het programma en Anne begeleidde mij toen ik mijn doelgroep veranderde naar vrouwen van 30+ die uit hun hoofd willen komen, krachtiger hun grenzen willen aangeven en meer connectie met hun lijf willen voelen. Door mijn Power Type kleuren en daarmee mijn kwaliteiten te leren kennen en in te zetten in mijn strategie, kon ik een goede basis voor mijn bedrijf neerzetten. Om vanuit mijn kracht én in balans te leren werken. Vooral Anne’s liefdevolle spiegels en haar rotsvaste geloof in mij gaven mij veel zelfvertrouwen. Door de groep dames, hun ondersteuning en feedback en de veilige sfeer die Anne creëert, heb ik enorm veel geleerd. Ik heb angsten overwonnen, mijn zichtbaarheid vergroot, hulp gevraagd en ben in actie gekomen. Want daar staat Anne voor: “Start before you’re ready!” Anne ziet mijn potentie en heeft me echt leren stretchen!

Grace Groenwegen
Coach & yoga teacher

Na toch wel even twijfelen over de investering uiteindelijk ja gezegd tegen deze PINK boost dag. Eigenlijk had ik hem voor dat de dag begon al terug verdiend. Door de vragen die Anne in haar voorbereiding stelde kwam ik meteen eigenlijk in een andere mindset die ervoor zorgde dat ik al voor de dag klanten aantrok die voor mijn aanbod wilden betalen! Super gaaf dus, maar toen moest de dag nog beginnen. Ik heb het ervaren als een heerlijk dagje voor mezelf. Helemaal gevuld met super fijne tips voor mijn praktijk waar ik meteen mee aan de slag kan. Ik ben vandaag echt een flink aantal stappen verder gekomen. Daarnaast was de dag ook nog eens super verzorgd met lekkere hapjes en drankjes. Én dan ook nog eens met een heel fijn mens tegenover me die vanuit mijn voorbereiding en test eigenlijk al wist wie ik was en wat ik nodig had van haar voordat ik een woord hoefde te zeggen. Echt een hele waardevolle dag die zeker je investering waard is. En dit zeg ik nu, maar het echte resultaat moet zelfs nog komen.

Nicole in ’t Zand
Kindercoach bij Your kids coach