TIME TO CONNECT: Jouw Retreat in ÉÉn dag!

Eerst volgende:25 maart 2023

Who were you before the world told you who to be?

Weet je nog hoe het was om ECHT connectie met jezelf te voelen en te voelen wat JIJ nodig hebt?
Kun jij je nog herinneren wie je in de kern bent? Je authentieke zelf. Leef je daar naar?

Onbewust plakken we lagen op onszelf en worden er lagen op ons geplakt, naarmate we opgroeien. We creëren bescherming mechanismes, overleving mechanismes, we nemen rollen aan die van ons worden verwacht. Het meeste komt voort uit onze jeugd. Ons hele leven zijn we bezig deze lagen, rollen los te laten.

Wie ben jij zonder deze lagen en deze rollen?

Some where along the way ben jij vergeten dat je pure licht & liefde bent.

Jouw echte pure zelf.

Ga je mee op ontdekking? Het leven is zoveel mooier als je je echte zelf!

TIME TO CONNECT

Jouw retreat dag in Zeeland

Herken je dat je:

 • voelt dat je bepaalde zaken doet op een manier die jou is meegegeven door je gezin van herkomst?
 • dat er patronen zijn die je niet meer dienen?
 • bepaalde patronen en (beschermings/afweer) mechanismes wil onderzoeken en loslaten?
 • voelt dat er meer uit het leven te halen is dan je nu doet?
 • soms een wandelend hoofd bent en vergeet dat je ook een lichaam hebt?
 • pijntjes en spanningen hebt in je lichaam?
 • graag met persoonlijke ontwikkeling bezig bent en graag nieuwe dingen leert?

Wil jij:

 • onderzoeken waarom je doet wat je doet?
 • patronen loslaten die je niet meer dienen?
 • meer inzicht krijgen in patronen en (bescherming/afweer) mechanismes?
 • meer uit je leven halen dan je nu doet?
 • meer connectie met je lichaam voelen?
 • meer ontspanning ervaren?
 • nieuwe dingen leren over jezelf?

Wat kun je verwachten van de yin?

Bij Yin zijn we gericht op de faisca, het bindweefsel. Stress, spanning en trauma slaat zich op in deze geweldige matrix, die door ons hele lijf aanwezig is. Geen lijf en geen bot structuur is hetzelfde. Vergelijken, heeft net als in het echte leven, geen zin. Jij bent precies goed zoals je bent en je mag focussen op jezelf. Mijn doel is dat jij je lijf zo goed gaat kennen, dat je ernaar gaat luisteren. Dan hoeft ze niet te schreeuwen, maar kun je luisteren naar haar zachte gefluister. In mijn lessen loop ik rond en help ik je, onder andere met attributen, in de voor jou juiste houding. Mijn favoriete vraag: “Wat voel je waar?” Ik vind niks leuker dan “puzzelen” wat voor iemand werkt. Na deze les sta je helemaal open, open om te ontvangen voelen en ervaren.

Wat kun je verwachten van een opstelling?

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhouding met de anderen in dat systeem. Je kunt ervaren waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei. Opstellingen zijn net magie! Vaak zie ik degene van wie de opstelling is, vol verbazing kijken naar hoe de representanten (de mensen die diegene heeft gekozen voor verschillende rollen: zoals vader, moeder maar ook zaken als een verlangen, een gemis)exact weergeven wat er speelt. Door het beeld in je op te nemen, later zelf in de opstelling op je plek te gaan staan en een “helende/versterkende beweging” te maken, verander je niet alleen de kijk op de situatie maar verander je energetisch ook iets in je systeem. Heb je nog nooit een opstelling gedaan? Maak je geen zorgen! Iedereen kan dit.

Wat kun je verwachten van mij?

Allereerst, ik ga je niks vertellen of leren. Ik creëer een veilige omgeving met de juiste werkvormen en tools. Zodat jij zelf kan ontdekken wat er in jou speelt. Ik weet wel: ik ben hier voor geboren 😉 Mijn talent is om mensen veilig te laten voelen. En de rest? De rest lieve vrouw, zit allemaal in JOU!

Praktisch:

 • Datum: 25 maart 2023
 • Tijden: 10u tot 16.30u
 • Locatie: luxury City hotel WOOD. We zitten in een knusse zaal, compleet afgezonderd
 • Inbegrepen: attentie, materialen, koffie & thee, smoothie & snacks, healthy luxury lunch
 • Investering: normaal 333 euro. Boek je voor 1 maart 2023? Investeer je maar 297 euro! (bedragen ex btw)
 • Groepsgrootte: Ik werk alleen met kleine groepen a 6, 8 of 10 vrouwen

Over mij

Hoi lieve vrouw, fijn dat je dit leest. Ik ben Anne, van origine leerkracht. Ik stond tien jaar voor de klas in het basisonderwijs. Daar ontdekte ik dat ik in ieder kind hun hoger potentieel zag. Hun hogere zelf. Hun aller beste versie!
Het (onderwijs) systeem werd mij snel te krap. Ik zag hoe de “speciale” kinderen vastliepen en besloot om hier meer mee te doen.
Als gevolg hiervan had ik 5 jaar lang een eigen coach praktijk voor hoog gevoelige kinderen. Ik was/ben kindercoach, gezinscoach en HSP coach (en opsteller en yin yoga teacher in opleiding).
Nog later coachte ik als life coach ook (hoog gevoelige) volwassenen.
De afgelopen 3 jaar heb ik voornamelijk vrouwelijke ondernemers gecoacht om hun bedrijf authentiek en puur neer te zetten met als doel: (financiele) onafhankelijkheid & vrijheid.

coaching pink


Halverwege 2021 ben ik naar Ibiza vertrokken om meer over mezelf en het leven te leren en nog meer in vrijheid te leven. Ik bleef uiteindelijk een jaar. Mei 2022 kwam ik terug naar mijn geliefde Zeeland.
Ik volgde onder andere op Ibiza:

 • plant medicijn ceremonies (choco bliss & ayuasca)
 • breath work sessies
 • ecstatic dances
 • sjamanistische drum sessies
 • opstellingen sessies
 • yoga lessen
 • tantra (retreat)

Momenteel focus ik me NIET meer alleen op business(coaching). Ik heb mijn eerste online programma voor vrouwen afgerond, genaamd: “PINK Maya.” Een reis door de kleuren & chakra’s. Eind 2022 startte ik met een groep vrouwen een LIVE transformatie programma: “Becoming you.” Hier zit alles in dat ik het afgelopen jaar gedaan en geleerd heb. Met als doel voor deze vrouwen: Laagjes pellen en jezelf ontmoeten zoals je in de kern bent.
Ik heb inmiddels twee opleidingen systemisch werk afgerond en ik ben officieel Yin yoga teacher. Ik geniet enorm van dit proces. Ik houd ervan om dieper naar zaken te kijken. Te kijken waar gedrag, patronen, trauma etc vandaan komen. Dit systemisch (be)kijken heeft mijn leven verrijkt. Zelfliefde is een heel groot thema in mijn leven. Het is er altijd en vaak ben ik het ook zoek. En zoals het gek genoeg werkt: waar jezelf veel uitdaging in hebt gehad, daar help je het liefst anderen mee. Lieve vrouw, ik gun jou zo volledige acceptatie van jezelf en een enorme dosis zelfliefde!

Het is mijn missie om jou te verbinden met je potentieel, je hogere zelf, jouw aller aller mooiste versie. Je bent zo zo welkom, precies zoals je bent <3

Liefs Anne

Mijn boodschap voor jou: Come as you are.
Ik creëer een safe space waarin jij helemaal welkom bent zoals je bent.

Loop jij nu al tegen belemmerende overtuigingen aan? Dan coach ik jou graag hier doorheen. We zijn lekker al begonnen! 😉

“Ik kan het niet betalen.”

Overdenking: Geef je makkelijk geld uit aan jezelf? Of altijd aan anderen? Zou dit je eerste stap kunnen zijn om dit patroon te veranderen? En waar heb je meer aan? Deze dag of drie paar schoenen? 😉

“Ik gun het mezelf niet.”

Overdenking: Lieve vrouw, júist dan zou ik je graag even spreken. Het is tijd. Tijd om jezelf meer te gaan gunnen. The time is NOW.

“Ik doe het niet goed in groepen.”

Overdenking: Wist je dat bijna elke vrouw dit zegt? En wist je dat bijna elke vrouw die groep vaak noemt als de meest mooie en ondersteunende factor? We need much more sisterhood. Leren over jezelf doe je via de ander. In de kern zijn we allemaal hetzelfde. Elkaars spiegels. Dat wordt ook altijd weer zo prachtig weergegeven in opstellingen.

“Het is zo ver weg.”

Overdenking: Tja, kijk ik rijd heel Nederland door voor mijn persoonlijke ontwikkeling: trainingen, opleidingen, workshops. Je wil hier gewoon bij zijn. Daarnaast is Zeeland de BESTE plek om een retreat dag te doen. Boek een nachtje, ga wandelen over het strand en slaap lekker uit. You deserve it!

“Het is nu niet het moment.”

Overdenking: Bestaat het “juiste” moment of creëer je deze zelf?

“Ik heb al zoveel dingen gedaan.”

Overdenking: En waar sta je nu? Is het tijd voor een nieuw laagje? Een laagje dieper? Je bent niet voor niets op deze pagina 😉

“Ik zit momenteel niet zo lekker in mijn vel.”

Overdenking: Zou dit de eerste stap kunnen zijn om weer WEL lekker in je vel te komen? Een boost?

I know: het is soms een uitdaging! Tegelijkertijd: zelfliefde ga je voelen door te investeren in jezelf lieve vrouw! Ik durf te stellen dat deze dag beter is dan maanden therapie volgen. En ik kan het weten, want ik heb er veel gevolgd 😉

THE TIME IS NOW.

Wil je even kort overleggen? App mij dan!
Ik sta met liefde voor je klaar!