WERK MET MIJ

Je hoeft het niet alleen te doen. Let’s do it together!

WAAR WIL JE AAN WERKEN?

Business coaching - Pink

Business Coaching

Personal coaching - Pink

Personal Coaching

testimonials

PINK klanten met prachtige missies

“Bij Anne ben je aan het juiste adres!
Ze stimuleert je zelfvertrouwen en je doorzettingsvermogen en geeft je daarna hele concrete tools om direct aan de slag te gaan. Die liefdevolle schop onder je kont levert zoveel op. Het programma zit sterk in elkaar en de persoonlijke aandacht van Anne maakt het geheel compleet.”

Amber de Boer
The Chief Happiness Officer Werkgeluk op nr.1

Door de aanpak van Anne voelt ons bedrijf geheel eigen. Hierdoor staan wij als beginnende praktijk meteen goed in de markt. Ondanks dat we pas 8 maanden open zijn, draaien we al 50% meer qua omzet van wat we minimaal nodig hebben.  Anne is heel open en intuïtief in haar werk, wat ik heel prettig vind.

Marije Beijersbergen
Verloskundige & coach bij Verde

Anne voelde precies aan wat ik nodig had. Soms bleef ik veel te lang nadenken zonder in actie te komen, waardoor Anne me een schop onder mijn kont gaf. De calls waren daardoor niet altijd even leuk, maar wel nodig. Juist hierdoor ben ik uit mijn comfortzone gestapt en enorm gegroeid het afgelopen jaar.

Meike Hendriks
Mpower moms Psycholoog en coach

Anne haalt absoluut en ontegenzeggelijk een kracht in jou naar boven waarvan je niet wist dat je die in je had.

Anne Quaars
Businesscoach- coachte Anne

Anne is een echte coach. Je voelt haar energie en die neem je mee. Ze luistert en voelt in wat je nodig hebt. Je wordt gemotiveerd om dingen écht te gaan doen. Om nieuwe stappen te gaan zetten. Zij heeft mij mijn talenten laten inzien en leerde me daarop vertrouwen.

Anny
Kindercoach- Bij Anny