WERK MET MIJ

Samen ga je sneller dan alleen.
Let’s discover your TRUE colour!

PINK BOOST dag

Voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers met een missie!

Jij wil: Intuïtie & strategie, actie & snelheid, afgestemd & op maat.

Online in twee dagdelen of in een LIVE VIP dag op locatie in Middelburg.

Incl voorbereiding screening, exclusieve powertype kleuren test, afgestemde analyse  & advies (op locatie met lunch, koffie & thee).

Na toch wel even twijfelen over de investering uiteindelijk ja gezegd tegen deze PINK boost dag. Eigenlijk had ik hem voor dat de dag begon al terug verdiend. Door de vragen die Anne in haar voorbereiding stelde kwam ik meteen eigenlijk in een andere mindset die ervoor zorgde dat ik al voor de dag klanten aantrok die voor mijn aanbod wilden betalen!

Nicole in ’t Zand
Kinder-en oudercoach bij YKC

Omdat Anne je zo serieus neemt in het creëren van een succesvolle praktijk ga je er vanzelf in geloven. Ze zet je aan het denken, is confronterend waar nodig en probeert echt het beste uit jou te halen. Je kunt zelf blijven aanklooien, maar met Anne’s hulp ga je veel sneller, efficiënter en beter een succesvol bedrijf neerzetten. Het heeft me zoveel meer zelfvertrouwen als coach gegeven, dat heeft meer waarde dan in geld is uit te drukken!

Janneke van Tiggelen
Systemisch coach bij Pop out! Coaching

Al een tijdje volg ik Anne op insta en besloot een webinar bij te wonen. Hierin werd ik nog nieuwsgieriger naar wat er voor mijn praktijk mogelijk zou zijn. En na het gratis pinkspiratiegesprek was ik ‘om’. Ik besloot een Pink boost dag bij haar te boeken. De voorbereiding vroeg van me om uit mijn comfortzone te gaan door de vragen die ze stelde. Maar de dag zelf werden me zoveel dingen duidelijk. Vele inzichten kwamen deze dag voorbij en het mooie is, sinds ik dus ook ja tegen mezelf heb gezegd kwamen er gelijk nieuwe aanmeldingen binnen. Anne leerde me dat ik het waard ben en dat ik van uurtje factuurtje naar trajecten kon gaan.

Inge Hofman
HSP coach bij Balancing

De PINK boost dag is voor mij heel waardevol geweest. Ter voorbereiding op deze dag had Anne heel veel vragen en een kleurentest.  Door de voorbereiding en de uitkomst van de test werd het snel duidelijk welke kant ik op mocht gaan. De gesprekken verliepen zo gemakkelijk, alsof wij elkaar al jaren kenden. Anne luistert goed, ze weet waar ze het over heeft en begrijpt je. De dag was super goed verzorgd met drankjes en een heerlijke lunch op een heel fijne locatie. Door deze dag ben ik weer zoveel meer over mijzelf te weten gekomen, dat alleen al maakt het de investering meer dan waard.

Corine Kester
Kindercoach bij Studio Be You

PINK Exclusive “weekend”

Voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die een DEEP dive willen maken.

2 dagen je business boosten op een pracht locatie in Zeeland!

Incl 1 overnachting in een geweldige B&B in Zeeland,1x ontbijt, voorbereiding, screening, exclusieve blauwdruk kleuren test, afgestemde analyse  & advies, opnames van de coaching, onbeperkt toegang tot de online PINK soul academy.

Soms kan iets kleins ‘tweaken’ alle verschil maken. Dat gebeurde dus toen ik een gesprek met Anne had. Ik had net een mega investering gedaan en het leek of mijn verkoop stagneerde. Mijn product was al super goed, de klanten die ik had haalden dikke resultaten. Maar nieuwe klanten bleven ineens een maand uit. Het voelde of ik vastliep en ik snapte niet waarom. Dus had ik een gesprek met Anne. Met Anne heb ik de gesprekken doorgenomen die ik met potentiële klanten voerde; ze gaf me een paar mega sterke tips. En BAM, de volgende twee gesprekken werden meteen weer klanten. Het is fijn als iemand de plek waar verandering moet komen, precies bij jou kan spotten. Dat is iets waar Anne een kei in is!

Iris Uriot
Relatie coach bij Leef de liefde

Anne laat je pinkpower (kleurrijk jezelf zijn) echt beleven. Ze leeft het, is enthousiast, gedreven en kan als geen ander afstemmen op jou en je bedrijf. De visie: Stop de sleur, geef je leven meer kleur, is haar op het lijf geschreven. Ik ben er trots op dat ik een poosje met Anne mocht mee lopen en  cheerleaden daar waar nodig. Werken met Anne is fun. Ze is kordaat en heeft een bangelijke humor die als je er voor open staat deuren opent, die voorheen gesloten leken. Als je met je bedrijf wilt opvallen, je onderscheidend vermogen en je winst wil vergroten contact haar dan!

Fijke Willemse
Businesscoach- werkte met Anne

PURE PINK PROGRAM

Exclusief jaarprogramma

Voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die een grote missie hebben, die hun bedrijf zien als iets serieus in plaats van een hobby, die een diepe transformatie willen doorgaan, een ondernemers mindset willen ontwikkelen & next level willen ondernemen.

Via mijn social media-kanalen was Anne me al eens opgevallen. Wat viel me dan zo op? Haar energie; ze spatte iedere keer van m’n scherm af. Haar taalgebruik; raakte me als HSP’er. Haar lef; dát wil ik ook. Wat heeft ’t me gebracht? Persoonlijke ontwikkeling, uitwerken business plan, helderheid in doelgroep, het belang van zichtbaarheid, de zakelijke en financiële kant van het ondernemen, fijn contact met gelijkgestemden, verbreden van m’n netwerk.Wát heb ik veel geleerd. Over mezelf, mijn passie en missie en dit alles samenbrengen in praktijk. Ik raakte besmet met het PINK-virus. En, eenmaal besmet is er geen weg terug.

Karin van Iersel
Leefstijl coach bij ViavanI

Na een heftige periode met een splitsing van een eerdere maatschap kon ik gaan starten met mijn nieuwe praktijk. Ik heb Anne benaderd voor een jaartraject. Met een doeltreffende 1 op 1 dag stond eigenlijk al de basis voor ons verloskundig centrum. Door de aanpak van Anne voelt ons bedrijf geheel eigen en hebben wij onze missie vanaf het begin af aan duidelijk naar buiten kunnen brengen. Naast de begeleiding op zakelijk vlak, heeft Anne ook op persoonlijk vlak veel betekend afgelopen jaar.   De coach-calls voelen als een fijn met veel waardevolle adviezen voor mij en ons bedrijf. Elk gesprek of live-dag geeft weer richting en inspiratie om aan de slag te gaan. Soms zag ik zelf niet helder wat aandacht nodig heeft of waar de kansen liggen. Anne weet dat haarfijn naar boven te halen en alle beperkende gedachten weg te helpen. Vanaf het begin geloofde Anne in mijn missie en in mij. Het is de investering zó waard geweest.

Marije Beijersbergen
Coach en verloskundige bij Verde

Door mijn Power Type kleuren en daarmee mijn kwaliteiten te leren kennen en in te zetten in mijn strategie, kon ik een goede basis voor mijn bedrijf neerzetten. Om vanuit mijn kracht én in balans te leren werken. Vooral Anne’s liefdevolle spiegels en haar rotsvaste geloof in mij gaven mij veel zelfvertrouwen. Door de groep dames, hun ondersteuning en feedback en de veilige sfeer die Anne creëert, heb ik enorm veel geleerd. Ik heb angsten overwonnen, mijn zichtbaarheid vergroot, hulp gevraagd en ben in actie gekomen. Want daar staat Anne voor: “Start before you’re ready!”

Grace Groenewegen
Vrouwencoach bij Grace Coaching